Organisatie

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

De tijdsinvestering voor bedrijf/beroepsbeoefenaar is (ca. 20 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen (0,5 uur), Beroepenfeest (middag), afstemming met leerlingen over gemaakte afspraken (2 uur), programma Doe Dag voorbereiden (2 uur), Doe Dag (dag).

De tijdsinvestering voor een matchmaker is (ca. 8 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen en bedrijven op website bekijken (1,5 uur), Beroepenfeest (middag).

Projectleiding
Judith van Beek 06-22856292
mail@delftonstage.nl
 
Initiatiefnemers
Christelijk Lyceum Delft, Grotius College, Stanislas College en SC-Delfland.
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.

Grotius College: André Vermeer en Jeroen Woltjer
SC-Delfland: Theo de Kruijk en Jacoline de Zeeuw
Stanislascollege: Harold van Offeren (SC Reinier de Graafpad) en
Robert Jan Heemskerk (SC Krakeelpolderweg)
CLD: Maurits van Wijk
Esdor van Elten, Pinquin Pen
Ellen de Looff, School's Cool Delft   
Bruun van der Steuijt, Gemeente Delft
Tim van Rij, persoonlijke titel
Denise van Asperen, Delftsch meisje
 
Ambassadeur
Wethouder Onderwijs Hatte van der Woude
 
Deelnemende scholen
Christelijk Lyceum Delft (locatie Obrechtstraat), Grotius College (locatie Juniusstraat), Stanislas College (locatie Krakeelpolderweg en Reinier de Graafpad) en SC-Delfland.
 
Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op.
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: