Organisatie
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.
 
Projectleiding
Judith van Beek 06-22856292
judith@delftonstage.nl
 
Initiatiefnemers
Christelijk Lyceum Delft, Grotius College, Stanislas College en SC-Delfland.
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.

Grotius College:  Leontine Brandenburg, Theo de Kruijk (SC-Delfland)
Stanislascollege: Harold van Offeren, Robert Jan Heemskerk
CLD:  Maurits van Wijk, Jacoline de Zeeuw (SC-Delfland)
Jeroen Eekhout, Eekhout Autoschade
Esdor van Elten, Pinquin Pen
Ellen de Looff, Gewoon opgroeien  
Bruun van der Steuijt
 
Ambassadeur
Wethouder Onderwijs Hatte van der Woude
 
Deelnemende scholen
Christelijk Lyceum Delft (locatie Obrechtstraat), Grotius College (locatie Juniusstraat), Stanislas College (locatie Krakeelpolderweg en Reinier de Graafpad) en SC-Delfland.
 
Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op.
 
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: